Bilverkstad i Kungsbacka

Vi servar din bil, skiftar dina däck eller köper nya däck och fälgar. Vi tar snabbt och enkelt hand om din bil. Allt för att den ska må så bra som möjligt 
och att du som ägare ska bli så nöjd och belåten som bara du kan. Vi vill verkligen, verkligen, verkligen att du ska köra säkert! Helt enkelt en riktig bilverkstad I Kungsbacka.

Din lokala Bilverkstad i Kungsbacka

Vi är bilverksta’n som jobbar med hjärtat för dig och din bil. Efter ett besök på vår bilverkstad så kommer er bil kännas som ny!
Vi vill vara din bilverkstad som tänker på vad din bil behöver. Vi ska finnas till hands och hjälpa till med goda råd. Vi jobbar med hjärtat!

En bilverkstad i Kungsbacka med känsla för bilar.

Vi är en fullutrustad bilverkstad och anslutna till ”KBV, den gröna punkten” (Kontrollerad Bilverkstad). Vilket innebär att vi gör allt med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Våra duktiga mekaniker tar hand om din bil på bästa sätt. Dessutom är våra däckmontörer utbildade bilmekaniker och kan ge dig råd och hjälp med bilen. Vår ambition är att alla kunder ska vara nöjda och glada när de åker från vår bilverkstad.

Har du frågor angående din bil så ring oss på 0300-40 90 90 – vi  finns här för dig och din bil!

Boka en tid på tel:0300-40 90 90

Har du frågor ang din bil så ring oss på 0300-40 90 90 – vi finns här för dig och din bil!