Bilservice Kungsbacka

VI är verkstan som brinner för att din bil ska må så bra som möjligt. Gör din service hos oss på Backalycka Service. 

För att din bil ska hålla så krävs det också att den underhålls på rätt sätt. Då gäller det att man servar sin bil regelbundet.  När man gör en bilservice hos oss så kommer din bil rulla säkert och du kommer även få en rapport om hur din bil mår och vi uppdaterar dig om det är något som behöver bytas ut.

Ta kontakt med oss på Backalycka service så hjälper vi dig med dina frågor angående bilservice!

Bilservice i Kungsbacka, Vi tar hand om din bil

Vi på Backalycka arbetar för att din bil ska få bästa möjliga bilservice och för att din bil ska hålla länge och kunna rulla många mil. Vi har lång erfarenhet av bilar och behöver du bilservice i Kungsbacka så är vi det självklara valet för din bil

Vi är anslutna till ”KBV” (kontrollerad Bilverkstad) Vilket vi är glada för och innebär att vi har fokus på god verkstadkvalité och du som kund ska vara så nöjd som möjligt. Gör du din bilservice hos oss så kommer du få goda råd och tips hur du får din bil att hålla. För att din bil ska hålla krävs just en Bilservice, då får du en nulägesrapport om hur din bil mår och vad som eventuellt behöver bytas ut. Så tveka inte på att höra av er om ni behöver bilservice i Kungsbacka.

Boka en tid på tel. 0300-40 90 90

När ska bilen in på bilservice?

Det beror på hur mycket man kör, ibland kan det kännas konstigt när service lampan tänds men du kommer ihåg att det inte var så länge sedan du hade lämnade in bilen på bilservice? Då har du kört mycket och bilen behöver kontrolleras av en kunnig bilmekaniker. Då är det Bilservice baserat på hur många mil man kör.

Om man inte kör lika mycket så är det bra att göra en års baserad service. Vi går igenom bilen och ser över vad som är slitet och möjligtvis behöver bytas ut och funktionskontrollerar din bil så den fungerar som den ska.

Om man känner sig osäker på hur ofta man ska lämna in sin bil på bilservice så kan du kolla i serviceboken och sedan kontakta oss så hjälper vi er med eventuella frågor om service för just ditt bilmärke.

Behöver du göra en bilservice? kom in till oss på backalycka i Kungsbacka så hjälper vi er.

däckförvaring

OM DU VERKLIGEN, VERKLIGEN, VERKLIGEN VILL KÖRA SÄKERT – KOM TILL BACKALYCKA SERVICE!

 

Har du frågor ang din bil så ring oss på 0300-40 90 90 – vi finns här för dig och din bil!