Bilservice Kungsbacka, Vi tar hand om din bil!

 

VI är verkstan som brinner för att din bil ska må så bra som möjligt.

För att din bil ska hålla så krävs det också att den underhålls på rätt sätt. Då gäller det att man gör en service på sin bil. När man gör en bilservice hos oss så kommer din bil rulla säkert och du kommer även få en rapport om hur din bil mår och vi uppdaterar dig om det är något som behöver bytas ut.

Ta kontakt med oss på backalycka service så hjälper vi dig med dina frågor angående bilservice!

Allt på ett ställe – Bilverkstad, däckhotell och däckverkstad

Vi är verksta’n som jobbar med hjärtat för dig och din bil.
Vi vill vara din verkstad som tänker på vad din bil behöver. Vi ska finnas till hands och hjälpa till med goda råd. Vi jobbar med hjärtat!

En bilverkstad med känsla för bilar.
Vi kan allt om däck och fälgar men vi är också en duktig bilverkstad.

Vi är en fullutrustad bilverkstad och anslutna till ”KBV, den gröna punkten” (Kontrollerad Bilverkstad). Vilket innebär att vi gör allt med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Våra duktiga mekaniker tar hand om din bil på bästa sätt. Dessutom är våra däckmontörer utbildade bilmekaniker och kan ge dig råd och hjälp med bilen. Vår ambition är att alla kunder ska vara nöjda och glada när de åker från vår verkstad.

Har du frågor ang din bil så ring oss på 0300-40 90 90 – vi  finns här för dig och din bil!


Boka en tid på tel. 0300-40 90 90
Bilservice 7

DEN GRÖNA PUNKTEN = EN KONTROLLERAD BILVERKSTAD

Kontrollerad Bilverkstad (KBV) är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! KBV bildades 1995 och har sedan dess aktivt bidragit till att öka kvalitets- nivån på svenska bilverkstäder samt stärka tryggheten för konsumenten! Idag ägs KBV av Motorbranschens Riksförbund (MRF) och drivs som en märkesoberoende aktör.

Besiktningsföretagen Svensk Bilprovning samt Opus Bilprovning svarar för kontrollerna. KBV följer centralt upp kvalitetsutveck- lingen på sina anslutna verkstäder. I dag finns en unik databas över kvalitets- och kundnöjdhetsutvecklingen. Kontrollerad Bilverkstad har skylten med den gröna punkten som symbol. Denna kvalitetsladdade symbol kan endast inne- has av verkstäder anslutna till KBV.

Boka en tid på tel. 0300-40 90 90

Däckregler – vad gäller?

Vinterdäck
Du ska använda vinterdäck 1 december – 31 mars. Dubbdäck är tillåtet 1 oktober – 15 april om det inte är/befaras bli vinterväglag under annan tid.

Däck för fordon med släp vid vinterväglag
Det är viktigt att veta vilka däckkombinationer för fordon och släp som är tillåtna vid vinterväglag.

Mönsterdjup
Vid sommarväglag ska däck ha minst 1,6 millimeters mönsterdjup. Vid vinterväglag gäller minst 3 millimeter för lätta fordon och personbilar och minst 5 millimeter för tunga fordon.

 

Läs mer på Transportstyrelsen hemsida
Bilservice 8

OM DU VERKLIGEN, VERKLIGEN, VERKLIGEN VILL KÖRA SÄKERT – KOM TILL BACKALYCKA SERVICE!

Har du frågor ang din bil så ring oss på 0300-40 90 90 – vi finns här för dig och din bil!